ОБАВИЈЕСТ О ОДРЖАВАЊУ ОПШТЕ ЈАВНЕ РАСПРАВЕ О НАЦРТУ ОДЛУКЕ ЗА ОБАВЉАЊЕ ДЈЕЛАТНОСТИ МЕЂУНАРОДНЕ ТРГОВИНЕ ЕЛЕКТРИЧНОМ ЕНЕРГИЈОМ Штампа

 

Државна регулаторна комисија за електричну енергију (ДЕРК) обавјештава заинтересоване да се у петак 27.10.2017. године, на увид и коментаре јавности ставља Нацрт одлуке за обављање дјелатности међународне трговине електричном енергијом за подноситеља захтјева Јавно предузеће Електропривреда Босне и Херцеговине дионичко друштво – Сарајево.

Подноситељ захтјева је власник лиценце за обављање дјелатности међународне трговине која истиче 31.12.2017. године. У току је поступак утврђивања способности подноситеља захтјева да настави обављати лиценцирану дјелатност кориштењем лиценце која би важила пет година.

Заинтересована лица могу без накнаде добити припремљени Нацрт у сједишту ДЕРК-а, или исте преузети у електронској форми са интернет странице www.derk.ba.

Усмени и писани коментари могу се дати на општој јавној расправави која ће се одржати у сједишту ДЕРК-а у Тузли, у четвртак 02.11.2017. године у 13:00 сати.

ДЕРК ће размотрити и писане коментаре достављене најкасније до 03.11.2017. године на адресу ДЕРК-а (Тузла, Ђорђа Михајловића 4/II, факс 035/302-077, е‑маил Ова адреса ел. поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели ).

 
DERK © 2004-2020. Сва права придржана.